tirsdag 30. oktober 2007

CouchSurfing


Da har vi også laget oss en profil her, ta gjerne en titt på http://www.couchsurfing.com/mapsurf.html?SEARCH[skip]=0&view=detail&sid=55b6e15e8efaed1f2f0238c07f61ef8f (håper denne linken funker, ellers går det and å søke seg fram til oss..) Takk for tipset, Torbjørn, vi kommer nok til å benytte oss av dette i USA. Pågangen har ellers vært upåklagelig, siden vi opprettet profilen for nøyaktig en uke siden, har vi allerede hatt 8 forespørseler fra folk som trenger ett sted å overnatte. Vi kan naturligvis ikke si ja til alle, men framover ser det ut til å bli en god del overnattingsbesøk hos oss...

3 kommentarer:

Torbjørn sa...

Knall! Kanskje ikke saa rart at dere har faat mange forespoersler.. har forstaatt at det er de som bor midt i de store byene som faar flest, og i tillegg er det svaert faa sofasurfere i Norge i det hele tatt trur jeg.

Bjørg Marit sa...

så kult, viste ikkje at det fantes sånne ting også. Prøvde å legge inn god referranse, men funka dårlig for må da ha en egen "konto". Men genialt da, selv om en kan sikkert komme borti mykje rart.

Jan Ivar Vik sa...

Artig konsept. Men personlig kunne jeg aldri tenkt meg å vært med på noe sånt. Som Bjørg Marit sier kan man sikkert dumpe borti mye rart. Men dere må legge ut noen erfaringer når dere har fått prøvd det ut.