søndag 6. januar 2008

Atlanta

Tok en snartur til Atlanta, og bodde også her privat, hos søsteren til han vi bodde hos i Houston og hennes familie. Veldig koselige folk.Hovedgrunnen til at vi tok turen til Alanta var at her ble nemlig Coca Cola oppfunnet og de har laget et eget Coca Cola museum... Ganske stilig faktisk.
Prøvesmaking på forskjellige Coca-Cola-drikker fra forskjellige steder i verden var det gøyeste, tror det var 65 smaker i alt man kunne prøve (hadde bl.a. Inka Kola fra Peru)
Tok også en tur i Olympiaparken, da vi først var innom.

5 kommentarer:

Bjørg Marit sa...

he..he.., tenker at cola museumet var en treffer for deg, Silje!! Og i allefall smakinga. Når er det dere snur snutene mot Norge igjen?

Silje+Hans sa...

reiser tilbake den 12. Silje koste seg der ja...

Claudius sa...

Heisann!

Virkelig interessant aa foelge med paa bloggen deres! Dere er flinke. Kult aa lese om hvor dere farter hen, saa jeg haaper dere keep up the good work, som Lis ville ha sagt det.

Kos dere videre paa tur=)

Marie sa...

Var det silje som trumfa frem cola-museet? Der var det vel mye som silje likte :D Og sikkert Hans Øyvind også. Høres ut som dere har det fantastisk!!! Kos dere de siste dagene!

Mai Kristine Vik sa...

He våre koseligt å fulgt mæ på kæ dåkke he jort. Virka som en knall bra tur. Glede mæg t å hørra meir når dåkke kjæme heim.