fredag 21. mai 2010

Feiring av sølvbryllupsdag!

20. april i år hadde mamma og pappa vært gift i hele 25 år og dette måtte jo feires. Vi barna gikk sammen og gav dem et gavekort på fem retters middag på Klosteret restaurant i Oslo. Dette er en helt fantastisk og romantisk liten kjeller hvor belysningen bare består av levende lys (derfor er ikke bildene på det beste, men man ser jo litt av stemningen...).
Forretten: Aspargessuppe med en bro over hvor det var asparges og hanskjell (noe som er mini-kamskjell) NAM! Dette var ordentlig flott, vi "barna" ( minus Thomas som ikke er 18 år enda) bestillte også vinmeny, så vi fikk et nytt glass vin som skulle passe til hver rett. Først kom servitøren med vinen og forklarte hvor den var fra og hvorfor denne passet til retten vi skulle ha, etterpå kom hun med retten og pressenterte denne for oss også. Veldig flott!
Etter hovedretten kom det et fat med uliker oster. Ingen av oss er store ostespisere, så dette var den eneste retten som ikke ble spist helt opp... Utenom pappa da som spiste alt sitt og så begynte på mamma sitt fat også :)
Jeg hadde skrevet i bestillingen av bordet at dette var feiring av våre foreldre og da desserten kom så stod det "GRATULERER" med sjokoladebokstaver på deres tallerkener :) så koselig!
En veldig romantisk og flott restaurant som vi så absolutt kan anbefale alle vi kjenner. Prisene er jo også deretter, men om man bestiller dagens fem retters (el tre/sju retters) så er det ikke så ille og det er absolutt verd hver krone. Dette er ikke bare en middag, det er også en opplevelse. Vi satt til bords i fire timer og koste oss veldig!
PS: Klosteret er også kjent for sin fantastiske vinkjeller, så man bør bestille vin til maten. Husk bare å sjekke prisen på vinen, for det varierer fra 400 kr til 28 000 kr.... og da vil man kanskje ikke bestille feil ;)

Ingen kommentarer: