søndag 5. oktober 2014

Pizzasnurrer

Den perfekte kosematen 


Deig:
(Mammas frokostbrød)
- 24 dl mel
- 3 ss sukker
- 6 ss smør
- 2 ts salt
- en gjær
- 9 dl vann (eller melk om man vil, evt halvparten av hver)

Fyll:
- 400 g karbonadedeig
- Toro pizzafyll med tomat og løk
- litt mindre vann en det som står på toropakken
- revet ost

Bland deigen. Husk å varme vannet (evt melk) til ca 37 grader, da trives gjæren best. La denne heve til dobbel størrelse.
Imens kan du lage fyllet. Bruk gjerne denne enkle varianten, eller noe du selv vil ha.

Knø deigen og kjevle den ut til en stor flate. Ha på fyll og dryss over litt(!) ost. Rull sammen til en lang pølse. Skjær små skiver av pølsen og fordel dette på en plate. Press de gjerne litt ut. Etterhev, dryss på litt mer ost og stek på 180 grader til de ser fine ut. 

Enjoy!

PS: Ofte er det litt mye deig, så om det er noe til overs så er det bare å bruke det som rundstykker. 

Ingen kommentarer: