lørdag 5. mars 2016

Galapagos dag 1 - Santa Cruz

Vi er tilbake i Norge... men siden internett ikke var på det beste på Galapagos, så ble det ikke så mange oppdateringer der. Og Galapagos er så fantastisk at det fortjener fine bilder og mange innlegg. Derfor kommer jeg nå til å legge ut noen bilder fra hver enkelt av dagene vi var der og begynner nå med dag 1.

Vi fløy inn fra Quito og landet nord på øya Santa Cruz. Vi ble plukket opp av vår helt private guide og vist rundt med en gang. 
Vi var i grotter som var formet av lava:

Vi var og så kjempeskilpadden der den lever. Det var ca 35 grader, så de holdt seg for det meste i gjørmen.

Mens vi var der så var det også paringstid for skilpaddene. Det er sjelden man får se dette. Skilpadder er stort sett stille, men når de parer seg så rauter mannen som en ku. (Ja virkelig som en ku!!). Vi hørte rautingen og gikk for å lete, og så fant vi mannen som var i gang med å parre seg. Her ser du ham, og ser du veldig godt etter å kan du også skimte skallet av damen under ham som er nesten helt presset ned i gjørmen. KULT!

De er stilige, og vi kom veldig nært:

Og SVÆRE:

Vi reiste også videre til en strand, og fikk badet litt. Noe som var veldig deilig når man kom rett fra flyet og rett på sightseeing i denne varmen.

Etter dette tok guiden oss med til dykkesenteret hvor vi gjorde oss klare for dykking neste dag og videre til hotellet. De første dagene bodde vi på et femstjerners hotell... Veldig flott og fantastisk service. Kan anbefales (Finch Bay Hotel).

Ingen kommentarer: