mandag 7. september 2015

Trolltunga

Jeg har lenge hatt lyst å gå til Trolltunga, og endelig fikk vi somlet oss til å gjøre det. Meg (Silje), Hans Øyvind og Hanna dro vestover i helgen.

Først går man oppover og oppover i timesvis. Den første kilometeren er 400 høydemeter rett opp... ganske slitsomt. Men vi kom oss opp, selv om jeg må innrømme at jeg nok ikke var den raskeste...

På-vei-opp-selfie:

Toppselfie:

Trolltungeselfie:

Pauseselfie:

Når man går lang lang tur, så er det viktig med pauser og påfyll.

En vakker liten hund i et vakkert landskap. Norge er virkelig et vakkert land.

Etter å ha gått langt og lenge, så kom vi endelig frem til Trolltunga. Her var det et par andre mennesker... ganske mange faktisk... Vi måtte stå i kø en time for å få komme ut på selve tunga for å ta bilde. Men når man først har gått så langt, så må liksom ut og ta bildet. Og det er jo ganske kult da:

Hurra vi klarte det!

Vakre vakre Norge:

Dette er en lang og slitsom tur. Absolutt veldig krevende. Det står skilt for hver km man går. Når man har gått 13 km, og så vet at det fortsatt er 9 km igjen...

Vakre vakre:

Det var virkelig en fin tur. Lang, men veldig flott. Den perfekte dagen for langtur, ikke for varmt, men sol og fint :)


Xixi var med på hele turen og klarte å gå hele veien helt alene. Hennes aller første langtur i fjellet :) Hun klarte seg kjempefint. Men var veldig sliten. Og fant den perfekte dammen å kjøle seg ned i.

Ingen kommentarer: