onsdag 18. mai 2011

KRIK Basecamp 2011

I helgen var vi på KRIK basecamp på Bjorli, Lesja. Veldig gøy, utfrodrende og til tider slitsomt. Jeg fikk prøvd topptur for første gang, ridd og hatt koselig båltur.

Dag 1: Topptur. Atlas var med og han var veldig flink. Han slet litt da vi måtte vade over en elv, han har litt vannskrekk, men med litt hjelp fra Hans Øyvind gikk det fint.
Hans Øyvind er flink og veldig sporty.
Vi hadde meldt oss på topptur nivå 1, som skulle være det letteste, men siden det ikke er snø over alt, så måtte vi følge den snøen vi fant og kom oss opp (og ned igjen) bakke med 37 % helning.... Meget slitsomt, men vi kom oss opp. Vi kom desverre ikke helt til toppen pga tåke, men vi hadde en fin tur, særlig ned igjen, det var helt fantastisk!

Dag 2: Ridetur. Dagen etter var vi med på ridetur, noe som var koselig men litt skuffende siden vi hele turen ble leid rundt av 12-14 år gamle jenter, men det var gøy å sitte på hest igjen :)

Dag 3: Båltur. Den siste aktiviteten vi var med på var båltur. Ut i skogen, grilling, slakk line, treklatring og kreativ utfordring er noen av stikkordene.
En del av naturstien var å klatre høyest mulig i tre, jeg var flink :)

Siste dag: HURRA FOR 17 MAI! Dagen ble feiret med flaggheis, frokost, kirke, tog, grilling, potet- og sekkeløp og sist men ikke minst konebæring:
Anbefales på det aller høyeste, det er bare å glede seg til neste år!

1 kommentar:

Hallgrim sa...

Dokk e så herle gla:) Bli i så godt humør tå å lesa bloggen dokkor:)
Takk for oppmuntring.