Fra Askim frukt- og bærpresseri! Skal sei... Har blitt flaska opp med det fra jeg var liten, og det er fortsatt indikatoren på om det er fest hjemme - funker te konfirmasjon, bursdag, lørdagskvelder og søndagsmiddager...
Ah! Askim eplemost!! Det er deilig det : ) Ein fin vri, for å få den ekstra frisk: bland den ut (f.eks 50/50) med farris, det er det som holder fam H. Seltveit på beina gjennom slåtten. Og eit anna Askim frukt- og bærpresseri-produkt som absolutt er å anbefale: EPLEGELÉ (til å ha på brødskiva)! namnam...
3 kommentarer:
Ser godt ut
Fra Askim frukt- og bærpresseri! Skal sei... Har blitt flaska opp med det fra jeg var liten, og det er fortsatt indikatoren på om det er fest hjemme - funker te konfirmasjon, bursdag, lørdagskvelder og søndagsmiddager...
Ah! Askim eplemost!! Det er deilig det : )
Ein fin vri, for å få den ekstra frisk: bland den ut (f.eks 50/50) med farris, det er det som holder fam H. Seltveit på beina gjennom slåtten.
Og eit anna Askim frukt- og bærpresseri-produkt som absolutt er å anbefale: EPLEGELÉ (til å ha på brødskiva)! namnam...
Legg inn en kommentar