fredag 2. november 2007

Sofasurfing :)

Det er fredag morgen, og leiligheten ble plutselig veldig stille. I natt hadde vi tre sofasurfere her, to som kom bare for en natt og en som har vært her i tre dager. Det var veldig spennende å ha tre gjester fra tre forskjellige kontinenter.

Dette er Sean, han er fra Melbourne i Australia, og han var her i tre dager. Han er veldig koselig og lett å bli kjent med. Den ene dagen tok vi oss fri og var sammen med ham i byen. Vi så vigelandsparken og akershus festning. Det er gøy å være turist i Oslo :) Den andre dagen reiste han rundt i byen alene, og så hadde vi middag sammen når han kom litt utpå kvelden. Han var utolig takknemlig for å få bo her, og dersom vi kommer til Australia så skulle han ta noen dager fri fra jobben for å kunne vise oss rundt.

Torsdag kveld kom Michelle og Simone, begge er utvekslingstudenter i København. Michelle er 22 år og fra Santa Cruz i California. Dette var veldig greit for oss, for hun kunne gi oss mange tips til vår USA tur i desember/januar. Hun ble veldig glad i Atlas, og han likte henne veldig godt også :) Simone er fra Pisa i Italia, han var også koselig, og snakket engelsk på en litt morsom måte :) Han ble veldig glad i Truls, for han har selv en katt hjemme som han savner.

5 kommentarer:

Jan Ivar Vik sa...

...og sølvtøyet ligger fortsatt i skuffen?

Silje+Hans sa...

Sølvtøyet er i skuffen :) Vi har til og med en sparegris i vinduskarmen som fortsatt har alle pengene sine i magen :)

Bjørg Marit sa...

wow, det var mange på besøk på kort tid. såg jo ut te å være hyggelige folk det da. Fått bra respons da, har dikkan mange henvendelser?
p.s og hvem kan ikkje bli glad i atlas!!!

Silje+Hans sa...

Vi har faktisk fått utrolig mange henvendelser. Det er i hvert fall en hver dag, så vi må si nei til en god del. Men det kommer to jenter om to uker, og et par helga etter det.

Elisabeth sa...

Så kjekt at dåkke og hadde fått blogg! Då blir det litt lettare å følga med på livet dåkkas ;)

Stiligt med sfasurfing!
-kom gjerne til Peru, så kan dåkke få sova sjå meg og :)