tirsdag 24. november 2009

Klar for vinter... nå!

Nå begynner vi å bli klare for at snøen kan komme :) Jeg har kjøpt meg hjelm og briller, HØ har kjøpt seg briller han også. Så har vi bestilt kule ski:


Vi har også bestilt oss nye vinterklær og til skiene så har vi bestilt telemark-bindinger og telemark sko. Så nå skal vi konvertere fra slalåm til telemark og dette gleder vi oss masse til. Så nå vil vi ut i bakken! Noen som har lyst å lære oss å stå telemark btw? Vi har ikke peiling, har aldri prøvd det før, men det ser så gøy ut :)


5 kommentarer:

Anonym sa...

Hmmm... Hadde det ikke vært lurt å prøvd telemark i alle fall en gang før dere går rett på og kjøper? Men dere er jo så glad i å bruke penger så dere tenker vel ikke så fornuftig...

Bjørg Marit sa...

Misunnelig du som har skrive foran meg? Virker sånn...

Eg kan gjerne hjelpe dere litt,men kommer ikkje te oslo før midten av April... kanskje litt seint! Men du får ikkje nokken av dei du jobber med til å lære dikkan det da?

Silje+Hans sa...

håper å få noen på jobben til å lære oss, men det er ikke så stort miljø for telemark her i oslo, er mest twintip og brett... får håpe på snø i april da :)

Me har tenkt lenge på om me vil ha telemark, og skiene me kjøpte kan også brukes til slalåm så det er bare å bytte bindinger dersom vi ikke skulle like telemark, men ser ingen grunn til at vi ikke skal like det... Vi liker slalåm, men er klare for nye utfordringer.

Men så er vi kanskje ikke så fornuftige heller :) vi er unge og dumme og liker å bruke pengene som vi tjener, det er jo derfor vi jobber :) Men vil ikke si at telemark-ski er det mest ufornuftige kjøpet

Torbjørn sa...

Hehe, telemark er definitivt ikke en dårlig investering:) Enest måtte det vært hvis klimaendringene fjerner all snø fo alltid, men det tviler jeg på at den vil.. Stiller gjerne opp som lærer hvis det åpner seg en anledning.. Dessuten er det ufint å komme med sånne anklager anonymt.

Andrea sa...

Ja, Torbjørn, dere og meg! Jeg er lett med! ;)