fredag 25. januar 2008

Utdrag fra lokalavisa heime, Grannar:

Kvinne omkom i Etne sentrum 24.01.08 Ei ung kvinne vart like over klokka 18. 00, torsdag kveld, påkøyrd av eit vogntog i Etne sentrum. Kvinna, i byrjinga av 20-åra, omkom på staden.

Det var regn og mørkt på vegen då ulukka hende. Ei ung kvinne vart like over klokka 18. 00, torsdag kveld, påkøyrd av eit vogntog i Etne sentrum. Kvinna, i byrjinga av 20-åra, omkom på staden. Politiet fortel at ulukka truleg skjedde, då kvinna kryssa fotgjengarfeltet like ved Tinghuset. For omlag eit år sidan, skjedde det ei liknande ulukke på nøyaktig same stad. Fører av vogntoget, ein mann i 50 åra, er tatt hand om av helsepersonell og bedrifta kor mannen er tilsatt har iverksett naudsynte tiltak. på grunn av ulukkas alvorlige utfall, er trailerføraren sitt førarkort inndrege. Kl.20.40, kom trafikkulykkesgruppa til Statens vegvesen til staden og starta sitt arbeid saman med lokalt politiet. Vogntoget kom austfrå på E134.


Denne unge kvinna i begynnelsen av 20-årene, var faktisk 22 år gammel og gikk i klassen min på ungdomsskolen i Ølen... Det er heilt forferdelig! Så merkelig å tenke på at hun er borte. Bare 22 år gammel, og pluttselig er livet slutt...

Dette er ikke det første tragiske dødsfallet i Ølen, i løpet av de to-tre siste åra har tre unge mennesker fra Ølen dødd i trafikkulykker. Først var det naboen min, han krasja bare 17 år gammel og døde. Mindre enn to år senere døde bestekammeraten hans i en ny ulykke på veien, og så skjer det igjen nå... Så mange ulykker, på så kort tid og i en så liten bygd... Jeg kan ikke få sagt hvor trist og forferdelig dette er!

Mine tanker går til familie og nære venner, og jeg ber for dere, og ber om at dette aldri må skje igjen!

Ingen kommentarer: