onsdag 14. oktober 2009

Filmanmeldelse: Fame

Jeg (Silje) og Randi var på Fame førpremiere i dag. Show, rød løper, masse kjendiser og hele pakka :) Velig gøy, men litt høy fjortisfaktor... Så da Mira Craig kom var det mange kameramobiler oppe og en gjeng med jenter som løp etter henne.
Alle som var på premieren fikk "goodiebag", her var det lefse, tyggis, parfyme, fame button og gavekort fra Elexia.
Før de viste filmen var det presentasjon og danseshow.

Filmen i seg selv var ganske bra. Jeg har sett den første, men husker ikke så veldig mye så jeg kan ikke sammenligne dem. Men filmen er gripende og har mange flotte dansescener.
For de som ikke allerede kjenner historien, så er det en skole hvor man utvikler sitt talent. Både innen sang, spilling, teater og dansing -alle sammen har en drøm om å ble berømte.
Filmen følger studentene fra audition til graduation, dette er fire år, og derfor får vi ikke mer en små glimt av historiene til de som går på denne skolen. Men man får alikevel intrykk av hvem de er og hvorfor de er det og hva de er villige til å gjøre for å nå målene sine. Det som er flott med filmen er å se den store gleden alle har i det å holde på med det de elsker, og man får virkelig lyst til å hive seg ut på dansegulvet etter at man har sett denne filmen. Alt i alt vil jeg gi den terningkast:

Ingen kommentarer: