søndag 10. februar 2008

Hva er dette?

Etter å ha jobbet i trikken en stund skjønner jeg at denne oppgaven er vanskelig, så her kommer svaret med en gang: Dette er en "barnevognsknapp". Du finner den ved alle dører på trikken hvor det er meningen at du kan løfte inn eller ut en barnevogn. Den gjør livet litt lettere ved at du unngår å bli klemt i døren på vei ut eller inn. Døren blir rett og slett stående oppe lengre. Så neste gang du tar med barnevogn på trikken (som du naturligvis er velkommen til å gjøre), vær snill å benytt deg av denne knappen i stedet for å komme fram til meg (føreren) og kjefte for at du er blitt klemt i døra...

PS: Dette gjelder i hovedsak de gamle trikkene, på de nyere trikkene med lavgulv er barnevognsknappene egentlig ganske overflødige.

1 kommentar:

Mai Kristine Vik sa...

Ja forstår ikkje heilt nytten av den knappen. Nå på vinterstid så trudde æg at den sko åpna dørå heilt opp sånn at en faktisk klare kåma sæg ud dørå mæ barnavognå, men den gang ei. He trykt på den knappen mange gonge men dørå går bara gått litt opp. Heldigvis he dæ våre nogen barmhjertige sterke kara så he sitt probleme å he pressa dørene opp for mæg.