fredag 12. juli 2013

Visning


Vi har tenkt oss litt om og funnet ut at kanskje leiligheten vår er litt mindre enn den burde være med tanke på at vi kanskje kommer til å bli tre personer etterhvert. Så vi har vært på visning. Vi har sett på nydelige leiligheter ved Akerselva. Første visning var i går. Vi hilste på en veldig koselig megler, som Silje kom godt overens med og snakket i vei om både leilighet, kjøp, tilvalg og mange andre aspekter i livet. Etter visningen ymtet Hans Øyvind frempå at jeg kanskje ikke trengte å fortelle megleren om hele livshistorien min... Men det var jo en veldig hyggelig dame :)

Leilighetene var ved Elvelunden. De er store og flotte med balkonger både mot sør og mot vest. Vi ble ganske gira. Ihvertfall Silje ble gira, hun klarte bare å sove noen få timer i natt fordi hun begynte å planlegge hele flyttingen i hodet allerede. (Og disse leilighetene står klare om et og et halvt år...)

I dag var vi ute på visning igjen. Samme område ved Akerselva, men et annet prosjekt. Kanskje enda mer spennende og her fant vi også en fireroms leilighet som vi kan ha råd til... (Vi har ikke snakket med bankene enda, men det går sikkert greit, Silje er veldig positiv men Hans Øyvind er litt mer realistisk...)
Boligen vi så på i dag var så kul at vi faktisk skrev oss opp på en leilighet... Ikke bindende, men vi holder den (egentlig per akkurat nå to leiligheter for vi kunne ikke bestemme oss) av i tre dager, til vi får snakket med den snille (forhåpentligvis) damen i banken.

Siljes mage bobler over og gjør nå nesten ordentlig vondt... tenk om vi skal flytte. Det blir trist å flytte fra søte Funkisgården, dette var jo tross alt vår aller første leilighet. Men det skal også bli deilig med noe større, noe som har balkong og kanskje er litt høyere oppe i bygningen. Men det er så mye å tenke på... et eller to bad? Hvor stor balkong, og hvilken vei vender den i forhold til sola? Kommer det andre bygninger foran? Hvor mange soverom? Og hvor skal soverommene ligge i forhold til hverandre? Hva er inkludert og hva er tilvalg? Mange mange spørsmål.... og ikke lett å sove når man tenker på alt dette på en gang. Men kanskje får vi etterhvert en leilighet som er litt mer passende for en familie på tre med masse dyr. 

Ingen kommentarer: