mandag 23. februar 2009

Filmanmeldelse: Den rosa panteren 2

Filmen handler om den geniale, men meget klomsette og idiotiske Jacques Clouseau som er etterforsker i Frankrike. Jacques Clouseau fikk i første film æresmedalje for å ha reddet Den rosa panter-diamanten og når nå il Tornado stjeler berømte gjenstander fra hele verden, og den rosa panter-diamanten er i fare igjen, blir Jacques satt på saken med eksperter fra flere land. Dette må bare bli en katastrofe :)


Filmen har fått dårlige kritikker, men det skal den ikke få av meg :) Jeg syntes den var fantastisk morsom. Selvfølgelig er det en film som er lett å forutse og som ikke er veldig spennende, men det er ikke den type film man går for å se når man ser denne filmen. Man går for å se en idiotisk og morsom film. Man ser en film med en forferdelig etterforsker, men et veldig høyt selvbilde, som gjør alt feil, men som til slutt viser seg å være temmelig genialt :) Men man må jo igjen like denne type film.


Det gjorde vi og begge (særlig Hans Øyvind) lo høyest og mest at alle i salen :) Og den har to av verdens mest morsomme skuespillere: Steve Martin og John Cleese, som begge gjorde en flott jobb! Terningkast:

-og denne er en sterk femmer, nesten en sekser :)

Ingen kommentarer: