onsdag 18. desember 2013

Spennende dag i dag

I dag våknet jeg med sommerfugler i magen... det var masse spennende som skulle skje i dag.

For det første er jeg på vei til å bytte jobb og signerte kontrakten i dag, noe som alltid er spennende, men kanskje enda mer spennende. I dag fikk vi besøk fra damen i Oslo Kommune. Hun skal intervjue oss og skrive en sosialtrapport om oss, som vil få stor betydning for adopsjonen.


Leiligheten var nyvasket, gulvet akkurat støvsugd, jeg hadde laget et fint fat med julekaker (7 slag), vi lagde litt te og kokte opp litt kaffe. Alt måtte være perfekt når damen skulle komme :)
Hva ville hun tenkte om oss, hva kom hun til å spørre oss om og hvordan skal vi svare på alle spørsmålene...?
Det eneste vi visste var at hun kom i dag, og at hun kom til å bli i to-tre timer. 

Men damen var jo veldig koselig. Og det var bare bittelitt skummelt. Vi skal igjenom minst tre intvervjuer, dette var det aller første. På første intervju vil damen høre om oss, hvem vi er, hvordan oppveksten vår var og hvordan vi er komt dit vi er i dag. Mange spørsmål, noen greie og noen vanskelige, mye vi kanskje aldri har tenkt gjennom tidligere. 
Neste intervju blir i starten av januar, da skal det handle mer om oss, vårt forhold og oss to sammen. Det er kanskje enda mer skummelt. 

Siste intervju er om fremtiden, om hva vi tenker om adopsjonen og hvorfor vi vil adoptere. Litt spent på dette intervjuet. 

Vel... det blir spennende å se hva det blir til slutt :)

Vi har også fått litt hjemmelekser, vi må lage et familietre/kart.
Vi har også bestilt legetime for legeerklæring og send søknad til politi om å få en politiattest. 
Mange skritt videre i prosessen i dag.

Ingen kommentarer: